BENVINGUTS / BENVINGUDES

AZM Enginyers vol ser referent en la qualitat i l’esforç en el món de l’enginyeria. Volem ser una petita empresa que doni serveis de qualitat i a temps, sense veure’ns atrapats en l’espiral diària de la nostra societat cada cop més exigent en generar projectes i obres en temps records, malauradament sense obeir a interessos estrictament tècnics. El que volem assolir no es fàcil, no obstant la nostra tasca diària es la lluita per aconseguir-ho.

Ens em ajuntat enginyers de diferents especialitats per oferir un equip pluridisciplinar que abasti al ventall de coneixement necessari per confeccionar projectes i realitzar direccions d’obres en el sector ferroviari de forma autònoma. Som especialistes en instal·lacions associades al mon del transport i treballem en un sector on les enginyeries que en alguns casos són la nostra competència alhora esdevenen els nostres clients en altres situacions.

Si ja ens coneixeu us ajudem a gaudir de la informació que trobareu a la nostra web, si no fos així esperem que la mateixa us faci pensar en AZM Enginyers com un futur col.laborador en l’enginyeria que demandeu.

QUI SÓM

AZM Enginyers és una enginyeria creada en 1995 especialitzada en projectes d’instal·lacions en l’entorn ferroviari. Disposa d’un equip d’especialistes d’alta qualificació professional en diferents camps de l’enginyeria, que li permeten la confecció de projectes d’un gran nivell tecnològic i d’alta qualitat.

Situats a Barcelona, en un entorn mediterrani, desenvolupem projectes en l’àmbit europeu, amb les darreres solucions tecnològiques a escala mundial.

El nostre objectiu professional és oferir treballs de màxima qualitat, amb un nivell tecnològic actualitzat i contrastat, que permetin afrontar els projectes dels nostres clients donant solucions d’enginyeria modernes, segures, duradores, fiables, funcionals i amb un cost raonable.

COM HO FEM

Per desenvolupar el nostre treball disposem de tècnics experts en cadascuna de les àrees de coneixement i d’eines informàtiques i equips d’última generació, així com d’una organització i celeritat a l’altura de les més altes exigències.